emmalindsjo

Emma Lindsjö

21 år idag!!!

Vaknade och det första jag tänkte var “äntligen 100 dagar kvar till bf”, 100 dagar känns så nära, nu börjar nedräkningen. Låg och var glad över det tills mamma ringde “GRATTIS GUMMAN” “va!!! Ajuste jag fyller 21 idag”. Hade faktiskt glömt bort det i allt annat.

Skillnad? Nej känner ingen skillnad. Har ingen åldersnoja. Bara att tiden går så fort, hann jag ens vara 20?

Hänt? Ja det här året har ju garanterat varit det bästa i mina 21 år i livet haha. Jag kom igång med styrketräning, tog studenten, flyttade till en trea på södra sidan ifrån en två på norrort, för att ha ett till rum till vår planerade bebbo, haft fyra olika jobb, fast heltidstjänster direkt efter studenten, varit utomlands, blev överraskad med ett frieri på min student framför alla, blivit gravid med lilla Alicia som är inneboende i min mage, spytt mer än vad jag någonsin gjort, önskat att jag dött, gift mig och nu står jag här. Tjock, lycklig och förväntansfull.

Har inte förändrats så mycket på ett år. Är ganska lik mig själv haha, förutom kroppen. Men jag gillar min nya kropp också.

Men nu blir det att försöka få i sig en god frukost som man förhoppningsvis får behålla. Det enda jag tänker på är att det är 100 dagar kvar, kan ju gå snabbare eller längre men det känns bra haha. Att må dåligt i 100 dagar känns okej, när det var 220 dagar kändes det hopplöst haha.

Skillnad på ett år, inga rynkor har dykt upp än haha:

20140227-080510.jpg

20140227-080516.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emmalindsjo
   emmalindsjo

   njaa låg mest och grät haha ^^
   hade ingen bra dag alls,
   hoppas allt är bra fin dig?
   Såg dit mail igår svarar imorgon <3

  1. emmalindsjo
   emmalindsjo

   Tack så mycket 🙂

   haha jadu jag känner mig inte vacker för fem öre :S
   Känner mig som du beskriver grå och tråkigt haha :/
   men med smink ibland funkar allt haha 😀

   storkram på dig

 1. Zozo

  ååh stort grattis fina Emma hoppas du får en super bra dag med dina nära och ha det så bra grattis grattis<3

  kram fina

stats