Allra första mysdagen | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Allra första mysdagen

Fredag och första dagen hemma. Hur det känns?

Ja konstigt. Nu har man jobbat fullt ut sen Augusti förra året och att då helt plötsligt vara hemma blir ju en kontrast. Men nu behöver kroppen ladda upp. Det känns även lyxigt att kunna ge lillan extra tid innan vi får en till familjemedlem. Så idag ska vi bara mysa hon och jag. Bara det att vi fick mysa själva vid frukosten var efterlängtat. Eller att ligga och kramas i sängen tills vi båda kände oss redo för att kliva upp. Ingen stress, inge bråk om kläder och massa gos.

Igårkväll åkte vi iväg på en shopping runda. Vi ska nämligen på bröllop imorgon så dom sista plaggen behövde inhandlas. Familjen som alltid är ute i sista sekund. Jag hittade inget fint trotts att Marcus tyckte jag skulle testa flera klänningar. Min standard kommentar är “Nej det går inte med magen!” “men du kan väl testa iallafall?” “Nej jag har fortfarande en fotboll mitt på magen!”. Han måste tycka att jag trotsar mer än lillan ibland haha.

Dock hittade jag ett par mjukisar att ta med mig till förlossningen. Stunden efter när man bara vill ta på sig mjukis, sköna och pösiga plagg. Det var min lycka för dagen.

Men nu ska vi göra “gjass” i lera som lilltösen säger.

http://www.yatsenkosergey.com
budlux.com.ua
www.nissan-ask.com.ua
ремонт автомобилей
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats