emmalindsjo

Emma Lindsjö

Älskade mami är hemma

Tänkte först ligga hemma under täcket och försöka bota denna förkylning men sen ringde mamma och bara att höra hennes röst gjorde att jag var tvungen att träffa henne. Vi åkte iväg och åt lunch, fixa lite saker till små grabbarna och sedan hem till henne där jag åt julskinka. Vi hade även mini jul eftersom att dom inte var hemma under julafton och lillen fick jätte fina saker. Mamma köper bara rosa och jag bara blått, vart ska detta sluta haha. Vi kommer få en baby som kommer att få ha alla färger, var sig det är en liten prins eller prinsessa.

Det var så mysigt att få pussas med jesse igen och hjälpa honom att sätta ihop hans lego han fått i julklapp. När jag frågar honom “Vad har emma i magen?” så svarar han “En bebis”.

Jag låg i deras soffa och lyssna på hur dom haft det tills jag åkte hem och la mig i min egna soffa. Har fått sår i näsan för att jag har snytit mig så mycket men samtidigt kan jag inte låta bli när jag känner att det är fullt där inne. Det värsta är när man är i en butik och snyter sig, folk kollar på en som om att man bar på pesten liksom. Vad ska man göra då? Låta det rinna ner längs munnen och torka sig med jack ärmen eller? Då hade nog folk kollat ännu mer.

Här är iallafall julklapparna ifrån lillens mormor:

2 St bodys

1 Pyjamas

Strumpbyxor

Byxor

Strumpor

En liten kanin

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats