Änka för en kväll | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Änka för en kväll

Barnen: Sooover. Millie somnar vid halv sex nu när hon börjat heltid på förskolan. Man hinner knappt ge henne middag innan hon slumrar till. Det är inte så svårt att förstå vem hon brås på. Hennes pappa. Slutar jag prata med han i   en minut så snarkar han. Men sen när jag sover kan han sitta vaken hur länge som helst. Jag börjar ha mina aningar . . . . . .

Mannen: Har varit iväg sen klockan sju imorse. Vi hann lämna barnen tillsammans vilket vi kommer ha som en vardags grej ihop. Men det var första gången jag hämtade två barn på förskolan. Behöver inte skriva mer än att det tog över 30 min innan jag hade kommit därifrån, om nu 30 minuter räcker.

Den största busungen kunde inte gå, inte ens stå och jag blev den mamma jag inte vill bli. Tjatmorsan. “Men kom nu!” “Jo men kom nu” Kom, kom och kom. 30 minuter bestod av KOM NU!

Vi mös i soffan och åt pizza. Jag är på fruktansvärt bra humör idag och pratar gott om allt men det var dom äckligaste pizzorna jag ätit. Till och med Millie spottade ut skinkan som om att det vore ett gammalt segt tuggummi från marken.


Nu sover barnen och jag vill faktiskt att min sambo ska komma hem. Så att han fockså år smaka på den äckliga pizzan 😉 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats