Att få ihop vardagen med sociala medier | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Att få ihop vardagen med sociala medier

Hej på dig!!! Hoppas allt är bra?

Nu är jag FÖRÄLDRALEDIG . . . Och det är 9 dagar kvar till beräknad födsel vilket innebär att jag är i Vecka 39. Nu känner jag att tiden finns till att skriva här inne. Jag hade så  gärna velat dokumentera även denna graviditet men livet kom emellan, En vardag, en trött preggolina på kvällarna, stress, resa , få klart Millies rum och vi har köpt en fastighet!! Som har gjort att Marcus varit där i stort sett varje kväll och helg. Denna höst har varit fullspäckad. Så det med att jag känner att jag inte är klar med denna graviditet har nog sina förklaringar. Jag har inte hunnit vara gravid haha . . . . Men ibland får man prioritera och man  kan inte alltid hinna allt (även fast jag tror det).

Samtidigt vet jag inte vad jag skulle ha skrivit. Denna graviditet har varit en ren dröm. Jag har mått så fantastiskt bra. Det är nästan så att man har känt sig dum när man pratat med någon som kräkts och mått dåligt. Men alla graviditeter är helt olika och det har jag fått uppleva. Bara för att en graviditet är hemsk betyder det inte att nästa är det.

Välkommen att följa med mig i min vardag igen, som trebarnsmamma 🙂
Skulle det eka det tyst här inne så hittar du mig alltid på Instagram under @Emmaidalouise.

Foto: Sanna Brage

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Antonia

    Härligt att du är tillbaka 😊 hoppas förlossningen och allt omkring går bra när de startar. Själv blev jag igångsatt efter gått över 14 dagar 🙄 jobbig tid där haha.
    Vad är det för fastighet? Ska ni flytta? Kram

Annons
stats