emmalindsjo

Emma Lindsjö

Bilder säger mer än tusen ord

P2010326 P2010319 P2010356 P2010372 P2010350 P2010378 P2010313 P2010383

 

Vi har bakat, fikat, gosat, bråkat, haft diskussioner, lekt med bilar och nu sover båda barnen (inklusive sambon om jag får gissa). Har ropat efter honom utan något svar än sålänge.

Jag blev lite bebis sjuk idag “Men älskling, vet du hur sugen jag blev på en bebis”, jag hann liksom inte tänka innan det flög ur mig för innerst inne vill jag faktiskt (till 99%) inte ha fler barn. han kollade upp på mig “ja du har ju en som ligger där på lekmattan så det var ju tur” “Om du försökte vara rolig där så kan jag meddela att du var väldigt tråkig!”. Ibland säger jag utan att tänka. Det var som när Millie var en riktigt liten späddisgris och jag sa “Åh vad jag längtar tills att jag har barnbarn”, även då kollade min sambo underligt på mig och svarade “ja det känns lite konstigt att du säger så när du sitter med en nyfödd”.

Annars har vår onsdag flygit på. Jag har mött på den älskade tvåårstrottsen. När jag stöter på konflikter brukar jag tänka på “Små barn små problem & stora barn stora problem”. Det gör allt smycket lättare för tillfället haha.’

Kanske någon som tänker likadant?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats