Bra med att komplettera varandra | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Bra med att komplettera varandra

Idag efter jobbet åkte jag och hämta lillan. Det är så kul att hämta. För då får man det där stooora leendet som man inte sett under flera timmar och den där bamsekramen och man känner sig så älskad och så hel, på bara det där lilla mötet.

Min lilla bäbis börjar bli stor. Nu har hon börjat säga sitt egna namn. Eller hon kan inte säga Alicia utan “Aicha”. Alicia är ju ganska svårt att säga, men hon är verkligen en liten Alicia. Ibland kan man ju sitta och tänka på om man får fler barn, vad dom ska heta då (samla på sig en sån där lista med favvo namn som man håller hemliga). Men jag kommer inte på några andra namn än Alicia haha. För det första ska det ju passa till hennes namn, sen har jag en grej för internationella namn, att dom ska fungera i världen runt. Som Alicia haha, det kommer ifrån Spanien i grund och botten.

Efter hämtningen åkte vi till verkstan där M jobbar. Lillan började hjälpa till att städa med sopkvasten. Det är dock inget hon har fått ifrån mig för det är inte ofta jag står med en sådan och det var ju lite passande med tanke på att vi sedan åkte och hämtade ut vår nya dammsugare.

Ni vet när ens pojkvän ringer och säger “Du kommer älska det här, jag har köpt en ny grej till hemmet!” och man flinar för sig själv och svävar iväg i tankarna, kanske nytt porslin, eller kanske den där nya lampan vi kollade på eller nej föressten det måste vara en ny säng! “Jag har köpt en ny dammsugare, den här helt otrolig, du kan rengöra allt med den!”. Då blir man ju . . .  lite . . .  paff!

Det sista jag skulle föreställa mig i min vilda fantasi är städgrejer. Skulle jag köpa en dammsugare skulle jag åka till ÖoB och köpa mig en för hundra kronor.

Men men, vi alla har olika intressen. Jag har absolut inget emot att han gillar att städa, att han är bra på det. För det är någonting jag är mindre bra på. Jag uppskattar det. Samtidigt som jag vet att han uppskattar när jag lagar maten, för att det är han mindre bra på.

Nej, jag skulle aldrig kunna på med en som är som mig själv. Så det var tur att min ädle prins dök upp, sim gillar allt som jag inte gillar (nu menar jag det positiva).

Men det är alltid roligt med en kvällstur. Paketet hade nämligen hamnat hos “puttes lanthandel” (hur charmigt låter inte det) som är en bit ifrån oss. Resan blev inte helt godisfri för mig. Ni vet när man är småhungrig och kliver in i en butik, då vill man ju ha exakt allt i godisväg. Dessutom en pizza på det. Ne, ikväll kändes inte träning så tilltalande. Kanske hade varit skönt men jag orkar inte rulla mig upp ur sängen haha.

Föresten, jag kollade på tv4 förra veckan när det handlade om “större” människor, när katrin och en annan tjej förde en debatt hos Malou. Jag tycker att det är hemskt. Självklart, vi lever i ett fritt land och man får säga vad man tycker, man har rätt att ha sina egna åsikter och sitt egna tänk. Vi är olika och alla kan inte tycka lika. Men vissa saker håller man för sig själv.

   

http://love-shop.com.ua
http://www.domprestarelih.com
наливной пол цена
niko-trading.niko.ua/catalog-more/?more=PVL
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats