emmalindsjo

Emma Lindsjö

Dagen full med sammandragningar

Tog min kopp hallonbladstee och det smakade väl ingenting speciellt. Inte super gott men inte heller super äckligt. Tog en normal stor kopp och lät det sjuda en stund.

Blev lite stressad för morgonen var lite kaotisk men han till kvart över elva. Möte söta Michelle och leonis. Vi satte oss på tåget och begav oss emot stan. När vi hade gått en bit fick jag världens sammandragningar. Varje steg började bli en pina och vi båda blev nervösa “tänk om det skulle bli dags”. Min mage var verkligen som en stor och hård sten. Inte ville jag vila heller utan vi fortsatte emot Östermalmstorg. Hela vägen fortsatte det och även ilningar mer emot underlivet. Som strålar fast på insidan.

Vi kom iallafall fram till leksaksboden? Där lillans farmor köpt den fantastiska nattlampan som tyvärr inte ville lysa hemma hos oss. Så jag ringde in och dom hade 1 kvar inne som tur. Så bytte. Min svärmor varnade mig även för att dom hade fina saker och kunde inget annat att än att hålla med, jätte mysig liten butik med super fina saker. Som tur höll jag fingrarna i bestyr.

Sen gick vi runt hörnet till Elodie details butiken som låg intill. Kollade på deras fina saker och Michelle testade även deras sulky vagn till Leona. Åh så fin den är! Fick ingen vagn med mig hem men en snygg shopping bag iallafall haha. Patrick tyckte också att det var ett bra köp så känner mig lite mallig här hemma. Annars är det mest klag på mina inköp haha.

Där började det iallafall göra ännu ondare. Så kunde knappt gå tillbaka. Drog michelles vagn som stöd för det blev riktigt jobbigt. Så vi gick direkt och åt lunch. Det blev en mysig lunch på Fridays i Kungsträdgården. Testade även att kissa och först var det super svårt. Ungefär som om att jag inte kunde trycka ut det eller som att det inte ville komma ut. Men efter en stund gick det och efter att ha suttit en stund la det sig.

Jag vet inte vad det berodde på men får man mycket sammandragningar utav teet så ska man avvakta till vecka 38. Jag vet ju inte om det berodde på det men tror jag väntar ett tag tills jag vågar mig på nästa kopp. Ska iallafall till bm imorgon så ska fråga henne om det där.

Efter lunchen och en fantastisk efterrätt så gick vi och kolla på det sista innan jag åkte hem. Var helt slut. När jag kom hem blev det direkt ett fot bad och ikväll ska Patrick få massera mig riktigt hårt. Annars brukar jag vara lite mjäkig för hårdhet. Bara Patrick trycker sitt finger på min axel säger jag AJ haha. Men nu behöver nog min rygg en ordentligt massage. Ska även ge tensen en till chans.

Men det får man väl ta när man har en 2 kilos i magen haha. Vi satt och prata om det idag. Michelle födde leonis två veckor innan bf. Om jag skulle föda två veckor innan så är det ju bara 3 veckor kvar!!! Hm undra om hon väljer att göra som sin pappa. Även Patrick föddes två veckor tidigare. Eller så väljer hon att stanna till bf, som jag gjorde. Eller så väljer hon att stanna över tiden och inte vilja lämna magen hehe. Dom måste ju trots allt ha det riktigt varmt och gosigt där inne. Men det är hela det här som är spännande. Vilken dag, tid väljer hon? Och hur kommer just min förlossning att vara? Spännande. Jag skulle vilja filma hela min förlossning haha.

20140429-215142.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Jag älskar att läsa din blogg! Det är så intressant läsning och att du uppdaterar ofta är ett stort plus, man blir alltid så glad när man klickar in sig här, och det gör jag flera gånger om dagen kan jag tala om 🙂 Du är så otroligt vacker som gravid, det klär dig och du riktigt strålar. Du kommer att få ett jätte fint barn! Ville bara skriva till dig och berätta hur fantastisk jag tycker att du och din blogg är trots att jag inte känner dig, fortsätt med det du gör och jag kommer att fortsätta följa dig 🙂 Lycka till med allt, du kommer att bli en super mamma! ♡

  1. emmalindsjo
   emmalindsjo

   Åhh sitter med världens leende nu 🙂
   Gud så glad jag blev av din kommentar, ska försöka fortsätta som jag gör 😉
   tack så mycket, det värmer verkligen <3
   Även fast man inte känner sig så himla vacker ^^

   Verkligen ett stort tack, skickar en kram 😀
   och önskar dig en fantastisk helg underabar du <3

stats