Den hängande magen | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Den hängande magen

För varje dag som går känns det som
om att magen hamnar längre och längre ner. Ska bli kul att gå till barnmorskan imorgon och se vart jag ligger på kurvan nu. Jag har ju alltid legat lite på över kurvan, men senast tog jag ju plötsligt ett steg ner till underkurvan där ifrån jag låg haha. Sen vill jag veta om hon är helt fixerad för det ilar så mycket där nere och det trycker i bäckenet. Dom sa aldrig om hon var fixerad på sjukan utan på alla papper står det att hon ligger med huvudet neråt. Sen gjorde vi ju tul (tillväxtultraljud) där såg ju allt super ut och hon var lite mindre än beräknat. Ja spännande, jag tror att hon fixerat sig iallafall. Men vi får väl se. Magen är iallafall hängig. Sitter jag ner så blir det med särade ben och den väller över Fiffi. Ändå tycker jag att den är så himla mysig. Jag kommer inte att sakna graviditeten i sig men magen haha.

20140429-175416.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats