Efter en dusch | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Efter en dusch

Spydde ännu mer så att Patrick vakna och han fick lite smått panik när jag stod och spydde samtidigt som jag var likblek för att jag inte fick någon luft. Men nu har jag fått i mig en glass som inte åkt upp och tagit en dusch så att jag inte luktar spya och mår helt klart bättre. Det blir till fotograferingen trots allt. Så ska bara torka håret fort innan vi åker. Har även ringt min bm för att rådfråga om lite grejer. Känns alltid bra att prata med någon som är utbildad och har stor erfarenhet. Allt beror nog på det stora hormonpåslaget som kommer nu emot slutet, men man blir ju själv lite orolig om vad som försiggår i kroppen.

20140507-123346.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats