emmalindsjo

Emma Lindsjö

En lugn helg

I fredags kom jag hem efter två otroligt roliga dagar och huvudet var fullt utav nyttig information som jag kommer dela med mig utav.

Barn och säkerhet i bil är något jag brinner för. Det är verkligen viktigt och jag tror att många saknar kunskapen om vad som kan ske. Man tänker “men det är bara en liten bit vi kör”, “hen är för liten för sin bakåtvända bilstol” eller mycket annat. Jag var själv så okunnig när Alicia kom till världen och dom lägger ner timmar på att berätta om hur man ska amma och sköta barnet i hemmet, men inte sjutton hur man har barnet säker i bilen som man åker hem i ifrån BB.

Men mer information kommer om våra dagar. Denna helg har gått åt att ta hand om Millie som legat i feber och varit krasslig. Så vi har fått avboka alla helgens planer. Ett tag blev Alicia också varm men det var nog för allt stoj för det försvann snabbt som attan. Men Millie har faktiskt varit skitdålig. Vi tänkte åka in om det inte gav med sig men idag är hon feberfri och börjar piggna till. Men man blir ju alltid orolig när ens barn inte är sig själva. Även fast det är mitt andra barn så känner jag mig nollad när det kommer till feber. Just när barnen blir slöa ringer ju genast varningsklockorna. Alicia kan ju säga vart hon har ont men Millie kan ju bara visa med att låta eller inte säga något alls.

Men vi har gosat, beställt hämtmat och bara myst inne. Idag var jag och Licisen ute i skogen och lekparken i över tre timmar så vi har precis kommit in. Hon fick mig att åka rutschkana ett antal gånger och jag kan meddela att min kropp inte är skapad för lekparker längre. Men vad gör man inte för sina barn 😉

P1290098P1290101 P1290105 P1290109 P1290110  P1290118

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats