En slempropp senare | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

En slempropp senare

Man glömmer snabbt bort dom där små snuskiga detaljerna med en graviditet, som den där omtalade slemproppen. Oj så jag googlade kring den när jag väntade Alicia. Men alla upplever den olika, vissa som en snorklump, andra märker aldrig av den och för vissa blir den som vatten.

Med Alicia kom först småbitar typ två veckor innan. Det var som små geleklumpar. Det var it trodde jag. Men sen två veckor senare kom det snuskigaste jag sett på pappret. Det var som en gegga, grönt, gult och lika stor som en tampong. Jag tror att det sedan gick två dagar sen så startade allt.

Nu var det lite samma grej, små bitar utav den den där tampongen. Jag ser det inte riktigt som ett tecken denna gång. Som omföderska kan man ju vara öppen några veckor innan och slemmisen kan ju även komma den i några veckor. Men alltid roligt att se hur kroppen närmar sig mer och mer.

Dagen har bestått utav att lämna en liten dam som inte ville ha kläder på sig till förskolan. Det är komiskt. När jag lämnar henne tar det emot, hon blir inte ledsen men har sen vi gick ner i tid blivit extremt hängig direkt vi kommit till förskolans portar. Hade jag vetat att hon inte trivts där hade jag nog hållt henne hemma nu. Men när jag hämtar henne vill hon inte gå hem istället. Igår tog det tjugo minuter innan hon lyckats tagit på sig fleecejackan.

Vi har aldrig haft problem med förskolan. Hon känner sig verkligen trygg där och trivs. Vilket har gjort att jag som förälder också känner mig trygg med att lämna mitt barn där. Hon har gått på förskolan i ett år nu och jag ser bara positiva saker och en otroligt utveckling. Jag litar på dom till 120% och tycker dom gör ett kickass jobb.

Medans hon var där i några timmar låg jag och vila, somnade och vaknade utav att sambon kom med pizza. Det är kärlek det.

Sen under eftermiddagen har vi badat, haft jordgubbsfika och kollat film. När det regnar blir vi verkligen på myshumör. En film, gotte och hela familjen i soffan är grejer det.

 

анальные игрушки
domprestarelih.com/our-offer/
наливные полы цены
http://www.niko-trading.niko.ua
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats