emmalindsjo

Emma Lindsjö

En underbar 20 års dag

Hade en underbar dag igår. Åt på the laughin duck med bästis och baby. Fick underbara saker av världens bästa angie. Sen blev det en promenad i stan. Tillbaka hem, promenad i vårt område, sen skulle Patrick laga tre rätters. Så säger han att han Inte köpt någon present, jag blev lite chockad. Inte för att jag måste ha saker, absolut inte, men Patrick brukar skämma bort mig med allt och på min 20 års dag kunde han inte ens ha skrivit ett gulligt brev eller något? Jag la mig i ett skum bad i chock. Sen kliver jag upp och han kommer in med rosor, jag kollar på honom ” dessa betyder att jag älskar dig, vi ska ju spara till en ny lägenhet så tyckte det var onödigt med presenter. ” jag blev ännu mer förvånad. Han kunde ha gjort en tårta, skrivit ett gulligt brev va som helst. Han ska minnsan ha kött varje dag till middag men kan inte göra någonting på sin sambos 20 års dag. Jag blev sjukt irriterad och la mig i soffan, sa att jag inte ville ha mat längre och man såg verkligen besvikelsen i mitt ansikte. Så säger han gå in på instagram, då har han skrivit att han lurat mig och om jag kollar i hans träningsväska finns kanske en överraskning. Gaaah ville slå ihjäl honom men det sluta med att han fick tusen kyssar. Vi åt en mysig middag, kollade på film och somna. Tyckte först att hela min födelsedag blev förstörd när jag fick ställa in middagen i stan för att jag inte mår hundra men den blev perfekt. Fick hem massa blombud och pralinaskar och fått grattis ifrån alla underbara vänner, ni är bäst.

20130228-091114.jpg

20130228-091125.jpg

20130228-091132.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats