emmalindsjo

Emma Lindsjö

Exklusiv förhandsvisning – sea green

4S3A8231_Lovisa_Clarissa

Denna månad släpper Besafe sin nya ljuvliga färg “sea green” och detta är en exklusiv förhandsvisning utav färgen. 

När jag ser färgen tänker jag genast skog, hav och en harmoni. Jag ser ett lugn. Den är dov men samtidigt så himla unik och vacker, Jag blir varm inombords.

4S3A8045 4S3A8263_Karin_Clarissa

Jag själv har färgen Ivory Melange på Alicias Besafe iZi Modular RF i-Size stol och på Millies Besafe Izi Go Modular i-Size och är verkligen förälskad i färgen. Men nu blev jag lite (eller väldigt) kär i denna så när det är dags för Millie att byta lär det bli sea green. Den känns som henne.

_U7B5518d

Det här är en utav mina favorit bilder på färgen och stolen Besafe iZi Modular RF i-Size. Barn kan verkligen trivas i sina bilbarnstolar. Båda mina flickor gör det och man märker att Besafe både tänkt på säkerheten men också komforten för barnen. I´am in loooove.

Nu har dom släppt lookbooken för 2017 och man blir helt salig när man bläddrar igenom den. Här kan du se den.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats