emmalindsjo

Emma Lindsjö

Fight for what you want

Vill först bara tacka alla söta läsare som har skrivit till mig på fb vilken inspiration jag är. Både kläd mässigt och med inredning som glasen osv. Ville bara säga att ni gör mig otroligt glad, själv ser jag mest min blogg som en personlig som min egna lilla vuxen dagbok. Men ska definitivt försöka lägga upp mer tips på inrednings saker och kläder om ni uppskattar min stil. Stor Bamse kram till er.

Igår började dagen inte så bra som ni kanske läst men efter att jag satt mig på bussen vände allt. Fixade upp två betyg på mindre än en timme och tog med mig saker som skulle hem. Mami hämta mig så hämta vi ut lite paket och gjorde iordning en god kyckling till kvällen. Fick dessutom beställa en väska som förskott i studentpresent, självklart blev det en MK jag har velat ha länge.

Spenderade hela kvällen med mina bröder, jesse som var en liten stolt Harley Davidson medlem och Gurra som skröt om att han var elit spelare. Är stolt över alla mina syskon vad dom än blir och gör. Dom kom alltid att förbli små bebisar i mina ögon.

Klockan tio bestämde jag mig för att ha en sleep over hos brorsan. Vi kollade film och pratade. Självklart skicka Patrick bilder på misse för att försöka få mig att komma hem men dom fick hålla varandra sällis inatt. Blev väckt av dynamit Harry imorse som inte ville att “amma” skulle sova!

Nu inväntar jag Patrick för vi ska vara hos läkaren om två timmar. Senare idag blir det jobb! Med världens bästa Emma “halv” Mami. Ska bli kul att höra vad hon tycker om proteinpulver, alla tycker ju verkligen olika. Hon är iallafall en grym inspiration, både jag och Patrick är så sjukt inspirerade och imponerade av denne kvinna.

20130529-074646.jpg

20130529-074651.jpg

20130529-074708.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mami

    älskar dig min älskade unge! saknade dig idag men vi ses om enn vecka :)proteinpulvrer va ingen ren njutning direkt men de e bara å dricka å se glad ut lixom, idag blandade jag det med mer vatten (så mycket man fick) å då blev de bättre, tids nog kommer ja lära mig att tycka om det! puss påre!!

stats