Inga rutiner för fem öre | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Inga rutiner för fem öre

Vi trodde vi hade rutiner men igår kom det fram för oss att vi inte hade det. Jag hann inte träna på morgonen, eller hann gjorde jag men jag var för lat och orkade inte. Så vi körde i skift på kvällen. Vid åtta åkte Patrick och träna och vid nio jag? Vi glömde helt bort tiden och började då laga middag vid tio!!!! Vi la allt vi ville äta på en plåt och stoppa in det i ugnen vilket resulterade i en mindre god maträtt. När Patrick sa “Det ser verkligen ut som bebisapya” kunde jag inte äta mer. Det gjorde verkligen det också.

Nej nu behöver vi få in rutiner. Jag måste börja laga mat. Folk börjar ju fråga varför min man blivit så smal.

Vad har ni för rutiner? Tips? Ska man göra ett schema? Eller ska man bara låta allt vara?

När jag läser om dessa kvinnor som lagar mat, städar, tar hand om barnen och samtidigt tränar och är hur snygga som helst undrar jag vad jag missat? Är det bara jag som inte ens hinner dricka kaffet varmt och är glad om jag kommer ihåg att borsta igenom håret?

Får gömma dessa tidningar för P för annars kommer han nog undra varför han gifte sig med mig. Han älskat tjej och mamma tidningar så risken finns att han läser om det också.

Annars vaknade jag utav att jag sov intill fönstret, Patrick vid fossingarna och Lillan hade halva sängen som vanligt haha. Patrick lekte med henne tills han åkte till jobbet och oj så glad hon var. Nästan så att hon grät när hon skulle till mig.

20140731-091115-33075265.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. rosanna
    rosanna

    Jag tyckte första halvåret med en liten bebis var en ända stor röra, ibland hann man massor med saker och den andra dagen blev ingenting gjort. Allt berodde på hur Alexis mådde, hur vi hade sovit, om jag hade fått i mig tillräckligt med mat osv. Det gick inte att planera så mycket, bestämde man att man skulle träffa någon kl 13 så lyckades man alltid bli ner bajsad eller nått precis innan man skulle gå. Jag kom ihåg att man kände att man hade fått en bra rutin i någon vecka, sen kom bebisen i en fas och allt sprack. Så fick man ska en ny rutin, en del av charmen av att ha småbarn, tror man får vara öppen och flexibel att allt kan ändras över en natt. Så mitt tips är att ta dagen lite som den kommer, vad gör det om du tränar kanske ena veckan mån-ons-fre men den andra tis,ons,lör? eller ena veckan hinner du träffa fler vänner och hitta på saker, medan den andra veckan blir du mestadels hemma och hinner fixa mer saker där.

    hoppas ni får en fin dag!

Annons
stats