"Jag kan inte minnas allt" | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

“Jag kan inte minnas allt”

Vi har haft det alltför bra ett tag. Nästan så att man känt att snart så, snart kommer det!

Inte det att man ska börja stor bråka utan att man bara ska reta upp sig på något. Det kom igår. Jag bara retade upp mig på allt haha. Kanske har med att man är dunderförkyld och lite små hängig!

Vi prioriterade helt olika och tyckte helt olika. Medans jag tycker att det är skitviktigt att göra iordning barnens rum tycker han att det är viktigare att städa bilen. Inget är ju varken rätt eller fel, vi är olika och tycker olika. Simple as that. Förutom det att man ibland retar sig lite på det.

Saken blev ju absolut inte bättre när man ska köpa mat och man bestämmer sig för att det blir en pizzadag men med en kebab till mig. Här säljer dom två sorters kebaber. En som jag avskyr och en som jag älskar. Det är då olika kött typer.

Marcus vet att jag inte äter den ena men “råkar” köpa den ändå. Det var ungefär som såhär. Jag tog en tugga av kebabrullen som jag genast spottade ut.

Jag- Du köpte fel kebab!

M- VA!

Jag- Jaaa det är fel kebab, du vet ju att jag inte äter den här! Vi har varit tillsammans i tre år och du minns inte vilken kebab jag äter!

M-Jag kan inte komma ihåg allt!

Jag- Ne det kan inte jag heller men ändå kommer jag ihåg att du är laktosintolerant varenda gång jag handlar!

Det blev den utlösande faktorn haha. Efter en timme satt vi och skratta åt det men i stundens hetta var det en väldigt känslig punkt.

Idag har vi hängt ute och gjort tomten redo för hösten. Tagit in diverse leksaker. Plockat in blommor som inte kan stå ute och tagit in vår kanin. Vi har verkligen fått höstkänslor nu. Alla går lite små snuviga och klär sig varmare. Jag gick runt med sockor i skorna och Alicia hade sitt fodrade regnställ (jag är mamman som är livrädd för att barnen ska frysa! Nästan så att jag tar det ett steg längre än vad det behövs). Det är bara det att jag alltid varit frusen av mig. När jag var liten stod jag alltid skakande för att händer & fötter var iskalla. Jag vill bara inte att barnen ska stå ledsna över att dom vill gå in bara för att dom fryser! Sambon är tvärtom, han klär gärna på dom för lite haha . . . 

Hoppas att du har haft en fantastisk helg!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats