Kanske händer det idag? | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Kanske händer det idag?

Fick i mig frukost och läste lite men ligger annars i sängen och försöker andas. Ungefär som om att hon ligger och trycker uppåt fastän jag vet att hon är fast där nere. Skulle vilja spy upp allt i mig för känner mig så uppstoppad men ändå inte. Hon har dock varit otroligt lugn. Kände några rörelser tidigt imorse men annars verkar hon sova. Har lite “mensvärk” och magen känns konstig. Igår gick jag och gjorde no.2 fem gånger på en dag!!! Måste ha ätit något hel galet. Är bara orolig att jag ska få uvi igen för då får jag dom här “mens” smärtorna. Eller så hänger det ihop med rygg smärtorna? Ingen aning kroppen är ju så konstig. Speciellt nu. Hade jag fått så här utan att jag var gravid hade jag vetat att mensen kom dagen efter. Då kände jag min kropp, nu känner jag inte min kropp haha.

Hur som helst ringde syrran mig imorse. Hon drömde inatt att jag skulle föda idag. Att Patrick inte hann hem så hon fick komma och hämta mig och skjutsa in mig och allt gick jätte fort och jag hade världens panik. Sen precis när jag skulle börja krysta vakna hon. Tänk om det skulle hända idag?

Chansen är ganska minimal och det finns två saker som är viktiga för mig. 1. Att vi hinner till förlossningen. Det brukar ju inte gå så fort men ändå är det en del som inte hinner in till förlossningen. Min skräck är väl att det skulle gå så fort att jag föder hemma själv och då har jag tänkt mycket på hur sjutton ambulansmännen ska komma in i porten haha. 2. Att Patrick hinner hem! Även fast jag vet att han har panik känslor inför förlossningen så ska han vara med. Han är min trygghet och det är en självklarhet att han ska vara med när hans dotter ser dagens ljus för första gången.

20140506-083506.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Åh vad härligt att läsa det du skriver Emma! 🙂 Jag kan meddela att du inte är ensam med dina bekymmer.. denna graviditet har varit allt annat än lätt 🙁
  Jag springer också plötsligt på toan för att göra nummer 2 flertalet gånger per dag, vilket har varit ett problem (fast åt det andra hållet) hela graviditeten, laktulos har varit min bästa vän haha :P.. det kanske bara är så att det närmar sig för oss?! 😀

  Jag känner verkligen inte igen mig själv längre, är galet trött och sover bort hela dagarna nu för tiden.. Att jag tagit på mig kläder till henrik kommer hem från jobbet är ett under nu för tiden.. sen tycker ja att tjejen i magen är mycket lugnare än va hon varit och mina sammandragningar kommer stup i minuten, sen mitt humör ska vi inte prata om 🙁 Men nu är det bara slutspurten kvar. Snart har vi belöningen hos oss!

  Hoppas du mår bättre snart! Kram Louise

  1. emmalindsjo
   emmalindsjo

   åhh vi får verkligen hålla tummarna att det är på g för oss 🙂
   Du får hålla mig upptaderad 😉
   haha ja kläder är verkligen någonting man vill undvika hehe,

   storkram till dig louise

Annons
stats