Man är inte alls tjock tills v.20 | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Man är inte alls tjock tills v.20

I början av graviditeten sa alla att man inte får någon mage förns i vecka 20 och framåt. Det har visat sig är en riktig myt. Inte för att jag har en stor mage men till och med när jag var och handla mat med en tight tröja fråga damen vilken vecka jag var i. Patrick tror ju fortfarande att jag inte kommer bli så stor för att jag är så smal, jag tror tvärtom. Jag kommer bli större än en störst för redan nu känner jag mig som en riktig köttbulle. Har inte fått några bristningar på magen än bara på sidorna av rumpan/låren men dom små påstår Patrick att jag alltid haft. Det är väl nu man kollar på allt som man hittar på kroppen haha. Här är iallafall magen idag v.17 (16+3).

20131225-222329.jpg

20131225-222341.jpg

20131225-222349.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. À

    Jag är super smal i vanliga fall. 172 cm och 56 kg. Alltid vart small och kunnat äta allt. Gick upp 25kg (vägde mig sista gången 4 veckor (!!) innan min son föddes, vågade inte vägs mig efter de haha) min barnmorska sa att många smala tjejer med lågt
    BMI går upp mer ovh samlar vätska för att kroppen behöver de för att vi varit så tunna innan. Men men varje kilo är värt de!!! Gick ner 17 kg första månade!

Annons
stats