Mvc och sjukgymnast | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Mvc och sjukgymnast

Har precis ätit frukost men kunde inte riktigt äta innan. Men nu gick det jätte bra. Har blivit beroende utav tomat har jag märkt. Kan tugga på det som om att det vore ett äpple. Så hårt bröd med tomatskivor äter jag minst tre gånger om dagen haha. Nytt craving.

Nu ska jag iallafall klä på mig och röra mig emot mvc. Sen efter det ska jag till sjukgymnasten direkt.

Ska försöka lära mig att fota med min kamera idag också. Vi köpte ju en nikon d3100 med ett objektiv till och hälften av mina bilder blir suddiga. Ganska irriterande när man lägger massa pengar på en dyr system kamera så får man inte till bra bilder, den har helt enkelt för många funktioner för att jag ska förstå. Men tills ikväll ska jag ha blivit bästa vän med den!

20131223-120142.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats