När det plötsligt vänder | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

När det plötsligt vänder

Jag har varit glad och förväntansfylld tills igår.

Eller förväntansfylld är jag fortfarande. Men nu är graviditeten inte speciellt rolig längre. Jag har mått oförskämt bra men igår vände det. Så är ledsen om någon tycker detta är ett riktigt klagoinlägg men det är ju ärligheten om hur jag mår.

  1. Jag är trött. Det är en övertrötthet som heter DUGA: Det spelar ingen roll om jag dricker kaffe för jag är trött ändå men ändå kan jag inte sova ordentligt om nätterna. Jag bökar & spökar säkert var tionde minut. Dessutom måste jag ha tio kuddar runt om mig för att hamna i en ställning där jag både kan andas och få benen i en bra position.
  2. Ont. Ont i underlivet i skelettet typ. Det är nästan så att jag vill ta på mig såna där cykelbyxor med överdrivet mycket fluff fluff i.
  3. Svullen. Sista veckorna känner man verkligen hur kroppen suger åt sig allt. Jag vill knappt kolla mig i spegeln. Ingenting blir som det ska. Inte ens håret får vara sig själv. Eller gråten man känner i halsen för att försöka få på sig skorna i ståendes position, nej det går bara inte.
  4. Illamående. Ägg är bara att glömma likaså starka smaker. Ifrån ingenstans är illamåendet tillbaka och äter jag för mycket vill det upp igen.
  5. . Halsbränna. Jag har sluppit det tills nu. Usch, inte kul faktiskt.

Men det är ju inte långt kvar. Med tanke på att man bygger ett helt barn så är det ju otroligt att kroppen ens orkar. Men nu längtar jag bara tills vi möts på utsidan.

254

вибраторы
http://budlux.com.ua
http://shah21.com.ua
http://www.techno-centre.niko.ua
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats