När man får ett utbrott | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

När man får ett utbrott

Då var det måndag igen. Jag brukar vara ovanligt pigg på måndagar. Men idag var jag nog snarare tvärtom, slowmotion seg. Ändå vaknade jag en timme innan jag skulle upp. Jag vaknar, vill sova, men kan ändå inte sova. Ligger då och tjivas med Harley om att få plats i sängen. Han sover jämt på min sida och jag hamnar tillslut som en ihoprullad köttbulle vid huvudkudden. Han är smart, direkt jag försöker rulla bort honom eller få han att flytta på sig, spelar han död.

Annars rullade jobbdagen på bra. Där bara flög timmarna förbi. Jag och M pratade om det igår faktiskt. Ingen utav oss har söndagsångest, ni vet den där känslan “Åh nej tillbaka till jobbet”. Då gillar båda verkligen sina jobb.

Efter jobbet hämtade jag lillsnufsan som haft en bra dag på dagis. Då kände jag verkligen “Åh vad skönt att komma hem”, gosa ner oss i sängen till frost, snutta välling och pussas. Men istället öppnades dörren in till ett K-A-O-S. Jag klarar inte av när det ligger prylar överallt. Plocka efter allt och alla. Dessutom stank det bajs och när jag skulle laga mat tappa jag tålamodet “nej det blir thai”. Nej då var det stängt och ingenting gick min väg. Även fast det inte är ett värdsligt problem, så tappar man ju ibland tålamodet. Så är livet.

Marcus var dock snäll och sa “gå du och bada med lillan så fixar jag maten”. Det är så underbart när man kan underlätta för varandra. Alla är vi på dåligt humör ibland och då kan man behöva lite avlastning. Efter den där duschen/badet kände jag mig som en ny människa. Tror bäbis gjorde detsamma för vi lekte hela familjen på köksgolvet tills det var nattning för henne och middag för oss (ja hon fick korv med makaroner innan), kan ju behöva lägga in såna där saker ibland för att folk inte ska tro det värsta haha. Hon och Harley lekte så lillan vred sig utav skratt.

Att se ett sånt starkt band emellan en ettåring och en hund är helt fantastiskt. Dom två är BFF`s. Går Licisen någonstans följer Harley efter. Han vet exakt när hon vill skoja och när leken ska ta slut när hon inte vill mer. Samma sak med Harley. Bara det där när dom går fram helt spontant och ger varandra pussar. Eller när lillan helt plötsligt inte ser Harley och måste gå och kolla så att han är hemma. Dom känner verkligen av varandra och har ett eget band.

Så när pratet om en till hund kom upp slog tanken mig, tänk om hen blir utanför. Jag menar, nu har ju dom två redan sin lilla klubb, sitt egna lilla team. Ja här går inte pratet om fler barn, utan fler hundar haha.

Men ja. Så såg vår måndagskväll ut. Ibland är man ju helt klart lite extra trött, lite extra mör och trött på att plocka haha (det eviga plockandet som aldrig tar slut).

   

  

  

    

www.www.farkopi.com
http://e-light-security.jp
сто ниссан киев – www.nissan-ask.com.ua
https://www.coop-menkyo.jp
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats