emmalindsjo

Emma Lindsjö

Snöskoter och feber dänga

När snön är på besök får man passa på. Vi hade packat väskorna för att besöka badhuset men jag mådde inte riktigt bra och det var tur att vi inte åkte för jag har både sprungit på toaletten och haft feber frossa. Så medans jag spenderade dagen på soffan fick M underhålla barnen. 

Alicia blev ju helt överväldigad när M sa att dom kunde gå ut och köra snöskoter. “Mamma, jag ska köra snaabbt!”. Hon har inte ärvt sin mammas rädsla för motorer. Hon är modig och jag tror hon kommer våga sig på mycket, hon är mycket mer för aktiva saker än att leka med leksaker. Göra hinderbanor, klättra och saker som har fart är kul! 

Nyss tyckte jag att det blev ovanligt tyst på övervåningen där pappan och alla barnen var. Så jag smög upp och fann en sovandes man i barnsängen med discolampor på sig. Det blir nog en tidig kväll för oss.

Hoppas du haft en underbar lördag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats