emmalindsjo

Emma Lindsjö

Svar del 2

Hej! Jag undra om Patrick pratar spanska? Isåfall pratar han spanska med Alicia? :)

Min man pratar spanska med vår 1 åriga son, roligt när man själv lär sig lite spanska på det sättet :)

/ Läsare från Finland

Svar: Patrick kan spanska. Han pratar dock inte med Alicia än.

Hej!
Sen jag började läsa dig blogg så bara gillar jag den mer och mer :) ! Tycker att du är grym och ärlig! Undrar om de verkligen är slut mellan dig och P? Jag är själv nybliven mamma och det bara nära att de tog slut mellan mig o min man med för ett litet tag sen pga olika aledningar, allt är bra nu som tur är med lite hjälp och kärlek så tror jag allt går. Jag har känt igen mig i mycket de du har skrivit där av blir jag litr chockad när du skriver att det är slut eftersom du har ju varit ärlig av dig i bloggen hur ert liv har sett ut och de verkar ju ha varit bra mellan er? Är de saker då du inte valt att skriva om?

Lite andra frågor också;
Har någon utav er varit otrogna någongång? Isf är de något du skulle kunna förlåta ifall de skulle hända i ditt förhållande framöver?

Hur mycket gick du upp under graviditeten?

Vad jobbar du med när du inte är mammaledig?

Vad jobbar P med?

Har din syster blogg? Kan du visa bild på henne, ni är ju sjukt lika!:)

Hur många syskon har du?

Vilken linje gick du i gymnasiet?

Kan du visa bild på din lägenhet?

Vilken är din favorit låt?

Vart har du rest någonstans?

Många frågor haha men man är nyfiken svara bara om du vill. Ha de bäst fina du

Svar: Åhh tack fina du 🙂 Med ärligheten kommer man längst. Njaae vi har inget riktigt svar på den frågan. Det är inte helt slut men vi kämpar på. På söndag börjar vi om ifrån ruta ett. Vi tar småsteg och hoppas på det bästa. Det är bara tiden som kan visa sen vad som sker. Det har vart jätte bra, men det har även skett saker som legat och väntat på att få ett utlopp. Nu skedde det där utloppet. Det är aldrig ens fel att två bråkar och vi känner oss redo nu efter allt att börja om på noll. Ingen utav oss har varit otrogna, inte vad jag vet iallafall haha. Nej men jag litar på min man. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle reagera. Det beror ju helt på vad som skulle ha hänt, vart och hur. Jag lämnade mitt ex för en sån grej men samtdigt var jag inte lika kär i honom som jag är i P. Nej, jag har nog faktiskt inget svar på den frågan just nu. Jag gick upp ca 16 kg. Jag jobbade som försäkringsförmedlare men kommer inte gå tillbaka dit efter mammaledigheten. Han jobbar i butik men börjar sitt nya jobb på måndag, vilket kommer förbättra vår vardag enormt. Nej min syster har tyvärr ingen blogg, däremot har vi en gammal ihop ( www.systrarnapositiva.blogg.se ) . Jag har 4 små syskon, en syster och tre bröder. Jag gick frisör och min favorit låt just nu är Sur ma route (jag får nya favoriter som spelas på repeat i en vecka innan jag byter till nästa, däremot är utan dina andetag en låt som jag aldrig tröttnar på). Oj jag har varit i: Finland, Norge, Estland, Turkiet, Spanien, Grekland, Bulgarien, Cypern, Polen, Malta, just Grekland, Turkiet och Spanien har jag rest till flera gånger men besökt olika ställen.

varför gjorde du o patrik slut

Svar: Vi båda behövde en paus pga. diverse saker.

Hej! Har två frågor som jag skulle ha svar på :)
Vem tycker du din lilla prinsessa liknar mest? Dig elr pappan.
Respekterar dina val. Tycker du inte dwt är viktigt att hålla ihop som en familj?
Kram en läsare

Svar: Jag tycker hon liknar mig mest för tillfället. Förut var hon sjukt likt P men nu liknar hon mig mer och mer. Jo jag tycker det är viktigt att hålla ihop som familj. Det är en anledning till varför vi kommer kämpa in i det sista.

Vems beslut var det att göra slut, bådas eller bara ditt/hans?
Har ni pratat om att ansöka om skilsmässa?
Kommer du bo kvar i lägenheten eller funderar du på at flytta till mindre?
Kommer du klara dig ekonomiskt?

Svar: Det var nog bådas faktiskt. Vi har inte ansökt om skilsmässa och kommer inte att göra. Vi kommer ju bo ihop men skulle vi faktiskt gå isär så skulle jag bo kvar och Patrick ta en annan lägenhet, eller tvärtom. Vem som en tog den skulle nog ha bytt den till en mindre. Jag skulle ha klarat mig ekonomiskt. Däremot skulle jag få tänka mer på vad jag köper och gör utav pengarna.

Håller med många av dina andra bloggläsare, tycker du och Patrick är så otroligt fina tillsammans! Hoppas verkligen att det löser sig mellan er och att ni blir en lycklig familj igen. Skulle inte det hända önskar jag dig ändå allt det bästa, du verkar vara en toppen tjej!

Som flera redan frågat undrar jag också över vad det var som hände mellan dig och din man (om det är något du vill dela med dig av). Man har delvis förstått efter ett par inlägg men gissar att du har behållit mycket för dig själv, vilket jag respekterar om du vill fortsätta göra också.

Har ni skrivit på skilsmässopapper eller ser ni någon möjlighet med att kunna bli tillsammans igen?

Hur ser dina föräldrar på bråket/separationen mellan er?

Om du fick en önska något som skulle inträffa nu, vad skulle det vara?

Är du fortfarande gravid, fick du missfall, eller gjorde du abort igen?

Vart skulle du önska resa i framtiden?

Hur påverkades relationen mellan dig och Patrick när ni skaffade barn, vilken var den största fördelen och nackdelen?

Förresten minns att du tidigare har skrivit om att du i framtiden skulle vilja utbilda dig till/ arbeta med människor på något sätt. Ett tips är att kolla upp socionomprogrammet..genom socialt arbete får man verkligen arbeta med människor och hjälpa till :)

Skulle vara kul om du ville göra ett videoinlägg snart! :)

Kram till dig och la familia!

Svar: Tack jag hoppas också det 😀 Man kan säga att det var en bägare som rann över. Det har hänt mycket på en kort tid och någonstans tappade vi bort varandra och oss själva. Men efter att ha varit på parsamtal så har vi nått en insikt. Vi båda ser våra egna misstag och brister. Vi älskar varandra mest av allt men ibland fungerar det helt enkelt inte men vi hoppas på en nystart. Vi har inte skrivit på några papper. Jag känner liksom lite “jag gifte mig inte för att skilja mig nio månader senare” haha, nej men vi tar allt i babysteg nu. Min mamma har pratat med oss båda och hoppats på att vi ska finna varandra igen. Jag fick missfall. Största fördelen var kärleken, oj, vi båda har suttit framför varandra och sagt att sen vi fick barn har kärleken blivit så extremt stark. Men nackdelen är att man inte har samma tid för varandra, vi tog varandra för givet. Min högsta önskan är att få åka till USA och åka runt. Både jag och P har drömställen vi vill besöka i just det landet.  Åh det ska jag verkligen kolla upp, stort tack för tipset 😀 Ska nog göra ett idag 😉

Kramis

Inget illa menat, men känns det inte lite som att det var Alicia som förstörde er kärlek nu? Eller hade du och Patrick gjort slut vid detta tillfälle även om hon inte hade funnits?

Svar: Nej faktiskt inte 🙂 Det känns snarare som om att hon är den som gjort vår kärlek så stark att vi kämpar oss igenom allt. Vi hade nog nått den här punkten ändå.

Hej Emma!
Älskar din blogg och att du är så öppen o ärlig.
Skulle du kunna förlåta otrohet tror du att man kan gå vidare o växa o bli starkare eller är allt förstört?
Kan du inte berätta mer om förlossningen, myter och sånt bajsar man på sig? Såg Patrick dig på samma sätt efter förlossningen?

kram

Svar: Hejsan, jag tror att det är väldigt induviduellt mellan par och personer. Jag tror defintivt att man kan förlåta och gå vidare. Men då är det någonting man måste släppa och inte får älta. Jag vet personligen inte om jag hade kunnat förlåta men det beror på vad som skulle ha hänt. Vad vill du veta mer om förlossningen :)? Ja han såg på mig på samma sätt som innan förlossningen, han tyckte det var ascoolt och stod faktiskt och hjälpte barnmorskan när lilla A skulle ut.Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats