emmalindsjo

Emma Lindsjö

Svårt att hitta kläder!

Idag ska jag på en dragqueen show som en gammal kollega är med i och jag kommer verkligen kämpa för Att ta mig dit. Iallafall tänkte jag välja kläder. Byxor är bara att glömma för alla jag har sitter alldeles för tight nu. Mina nya leggings är spårlöst försvunna så det får bli strumpbyxor till en klänning. Alla klänningar jag har är i strlk xs eller 34 och jag känner mig verkligen inte bekväm i mina super tighta klänningar längre eller så blir mina tuttar gigantiska och det ser inte bra ut. Hittade iallafall en som satt bra. Måste helt klart inhandla gravid klänningar sen. Jag älskar ju klänningar så gick in på h&m och kika som hade några söta.

20131102-072727.jpg

20131102-072733.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats