Ta igen förlorad bloggtid | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Ta igen förlorad bloggtid

Det är inte alltid lätt med en hobby. Det tar tid och speciellt tid ifrån dom man älskar. Vare sig det handlar om en blogg, gymtid eller bara egentid överlag.

Även fast det är välbehövligt. Man behöver ha en tid ibland då man låter tankarna snurra utan ljud och göra det man tycker om. Tid då man bara får vara.

Nu när jag jobbar 100%, förälder med två roller, okej nu är jag inte ensamstående till 100% men jag tar ju helt klart det större ansvaret. Fick en fråga i lördags “är det inte jobbigt att ha henne hela tiden?”. Nej, den dagen man väljer att skaffa barn, vare man är själv eller inte så vet man att det är person som man kommer få ta hand om, vare sig det är dag eller natt, 24 Tim om dygnet. Sen även någon som alltid kommer att vara prio ett. Jag har tagit hand om henne sen dag ett och är van vid att ta hand om min älskade dotter helt själv. Det är ingen börda, utan någonting jag älskar, jag älskar att få vara hennes mamma. Jag kan inte se en vardag eller ett liv, utan henne. Men självklart kan mitt tålamod ta slut ibland, då man känner sig övertrött, utsugen på energi och stunder då man känner sig helt otillräcklig. Men nej, även då skulle jag inte kunna tänka mig ett liv på något annat sätt. Man vänjer sig, man har valt en väg och jag har valt att bli en mamma, och hon valde just mig som mamma. Vi är oskiljaktiga. 

Men till grejen är den att jag har inte alltid tiden för att skriva. Även fast jag önska att jag fick sitta i flera timmar så går det inte. Men när jag får chansen skriver jag gärna ner allt.

Så kom på mig själv med att glömma berätta om vår helg i skåne. Vi åkte dit på en weekend för att Marcus pappa bygger nämligen hus där. Det var jätte fint och vi åt god mat, åkte iväg och shoppa, besökte havet och mycket mer. Det var jätte kul att besöka dom, men det blev inte så mycket sömn.

Vi har ett litet problem nämligen, att lillan har svårt för att sova borta. Jag förstår henne till 300%, ett nytt ställe, en ny tillvaro och det är inte samma trygghet som i hemmet. Sen hela familjen i ett litet rum är ju en påfrestning, men men, allt går om man vill. Så vi fann våra temporära lösningar. Som att ta en morgontur i bilen och sussa lite.

Är det några utav er som kanske bor i skåne?

  

    
    
    
    
    
    
    
    
 

http://love-shop.com.ua/catalog/anal-toys
www.www.domprestarelih.com
http://shah21.com.ua
http://www.niko-trading.niko.ua
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Stark Mamma - Kattis

  Jag är ursprungligen från Stockholm men bor nu i Hässleholm i norra Skåne. Jobbar även i Osby som ligger precis på gränsen till Småland 🙂
  Har följt din blogg sedan du var gravid och det är verkligen kul att få följa med i livets alla förändringar 🙂

  1. emmalindsjo
   emmaidalouise

   Åh tusen tack 🙂

   vad modigt att flytta, det är ju en stor kontrast 😀

   Hoppas att du trivs 😀

   kramis

 2. Emelie

  Jag bor på en gård mellan Helsingborg och Landskrona tillsammans med min man, alla våra djur och vår dotter på snart 3 månader.
  Följt din blogg sedan din graviditet 🙂

Annons
stats