emmalindsjo

Emma Lindsjö

Tävling – Vinn åkpåse!

Nu har det kyliga vädret haft sin återkomst och vad behöver man inte i vagnen då till sitt lilla kära barn? Jo en varm och gosig åkpåse.

Så i samarbete med Umami har du nu chansen att vinna deras Dunåkpåse Lightweight som fungerar i alla väder året runt. Du kan läsa mer om den här inne på babyland.

Denna tävling körs även dubbelt, både här och på instagram och avslutas 13 januari.

För att delta:

 • Lämna en kommentar med giltigt mailadress.
 • Skriv sedan vem du skulle vilja ge denna åkpåse till, kanske ditt egna hjärtegull eller någon bekant som är i ett stort behov utav en.

Lycka till!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  Jag skulle vilja ge denna underbara åkpåse till min andra dotter. Dels skulle den passa perfekt till vagnen och dels skulle det vara extra roligt att ge lillasyster något nytt då alla hennes ägodelar är ärvda av storasyster. 💙 Kram och tack för bra blogg!

  1. Kristina Landström

   Förlåt att jag råkade skicka fler kommentarer! Mitt internet hängde sig så otålig som jag är klickade jag nog för många gånger!!

 2. Sweggo

  Hade gärna vunnit denna till min lill tjej som kom alldeles förtidigt och behöver all värme hon kan få hennes första tid här. 💕

  1. Kristina Landström

   Jag skulle vilja ge denna underbara åkpåse till min andra dotter. Dels skulle den passa perfekt till vagnen och dels skulle det vara extra roligt att ge lillasyster något nytt då alla hennes ägodelar är ärvda av storasyster. 💙 Kram och tack för bra blogg!

 3. Sandra Johansson

  Hej jag hoppas kunna vinna denna till min kusin som väntar sitt andra barn med ankomst i februari. Då de haft det kämpigt med att ens bli gravida igen och deras lilla kille föddes med en allvarlig sjukdom har de inte vågat ta ut svängarna och köpa så mycket saker ännu .Men poff sa det och snart är det dags för lillskrutten att titta ut så det vore superhärligt att kunna överraska just dem med en värmande åkpåse då jag efter lite snokande fått nys om att de inte köpt någon:)

 4. Erica Jonsson

  Hej. Jag skulle gärna vilja vinna den till min son som går på en förskola där de alltid sover ute. Han är 1.5 år och den sin sover längst i sin barngrupp, då skulle en varm åkpåse vara perfekt i det här vädret 🙂

 5. Madeleine Kangasvieri

  Åh jag skulle vilja vinna den här till min son som är beräknad den 21/1😊 Vi har faktiskt inte köpt någon varm åkpåse än då vi inte tänkt på att det kanske kommer vara jättekallt (vintern verkar ju vara här nu) så det vore toppen att vinna denna till honom👶🏼💙

 6. Malin J

  Denna åkpåsen vill jag hemskt gärna vinna till min son som är 2 månader. Idag har vi ingen åkpåse och det är väldigt dumt då han alltid somnar i vagnen när vi lämnat storasyster på föris. Men tyvärr sätter ekonomin käppar i hjulen då min man har en skuld som vi måste betala akut (efter att han satsade på sitt egna företag som tyvärr inte gick bra). Hoppas att jag vinner denna till min lilla pojke.

 7. Mamma till 3 varav en ängel ♡

  Åh min son Alex behöver denna , lång som sin far o redan nu vid 7 månader har han 86 på kläder!! Så en fin åkpåse står högst upp på listan ♡

 8. Frida

  Hej! Kul med tävling! 👍 Denna skulle var kanon till min pojk på snart 6 månader! Vi har inte införskaffat någon åkpåse ännu men har funderat ett tag. Går promenader dagligen och ska inom kort byta till sittdelen på vagnen – så en åkpåse vore som sagt perfekt för oss nu när vintern äntligen kommit ❄️😃

 9. emma

  När bytte du till sittdelen med Millie? Har oxå en ergonomisk men vet inte om jag vågar byta än. Min tös är som sagt 4 mån. 🙂 Mvh Emma

 10. emma

  Hej den hade varit perfekt till min tös på 4 månader 🙂 hon vill inte ligga ner i liggdelen längre så får snart byta till sittdelen så hade varit perfekt med en vamare åkpåse då sittdelen inte blir lika ombonad. Och den åkpåsen jag har inte är så varm. Har följt din blogg länge då våra barn är jämngamla 🙂 min son är 2 år o 5 mån. 🙂 Mvh Emma, Hugo och Hilma

 11. Alisa

  Hoppas på att få vinna denna till min bebis som är beräknad i början på feb,det är min 4 graviditet som kom väldigt. Överraskande i v 25😳Men tätta graviditeter ,ingen tid över skulle detta underlätta min vardag.Då inget är färdigt ännu 😩

stats