The perfect boots | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

The perfect boots

 

Jag har funnit flickornas höstboots. 

Jag som själv är tokig i skor blir ju inte det minsta exalterad när mannen i huset säger “Behöver inte barnen varmare skor snart?”. Jo såklart dom gör det (även fast dom redan har andra varma skor så kunde jag bara inte svara nej när han ställer den frågan).

Så jag fann dessa godingar från Kavat. Jag har varit så nöjd med barnens sommar sandaler och vanliga skor från Kavat så tror I N T E att jag blir besviken på deras boots.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. emmalindsjo
  emmalindsjo

  Ja det kanske blir enklare när dom drar på sig skorna själva 🙂
  Alicia tar på sig dom själv så jag tänkte aldrig på det.

  Hoppas att det går bättre nu!

  Kram

 2. Sandra

  Jag upplevde just de svarta kavat att dom var svåra att få i foten, kanske berodde på att jag la i en ullsula. Nu är han äldre och kan hjälpa till på ett annat sätt så nu kanske det är lättare, dom är hur som helst riktigt snygga 🙂

Annons
stats