emmalindsjo

Emma Lindsjö

Thoughts in my head

– Jag visste att brösten skulle hänga eftersom att dom blir större men allvarligt, dom är snart nere vid naveln. Svett under tuttarna är plötsligt en del utav mina vardagsproblem. Någon som vet om det finns en deo tillverkad för just det?

– Jag har gått i en vecka och tänkt “Jag måste vattna blommorna innan vi åker in”, och har fortfarande inte gjort det och hälften har vissnat! Måste göra det idag innan vi åker till svärmor.

– Jag känner mig så taggad på att föda, kan inte värkarna bara starta intensivt nu? Ändå vet jag att när jag väl ligger där lär jag skrika att jag vill dö. Jag har blivit för bekväm som gravid nu under sista tiden haha. Det är väl därför hon väljer att stanna.

– Jag drömmer om bloggen och om era kommentarer haha, jag älskar verkligen att blogga och definitivt alla mina underbara läsare. Kanske borde ordna en fika träff för er som bor i Stockholm eller i närheten?

– Jag ringde och spådde mig om vilket datum jag skulle föda. Ja, jag vet hur sjukt är inte det desperat.se . Men man är så exalterad så jag önska att det fanns en tidsmaskin så att jag kunde spola fram tiden. Det är bara P som vet vilket datum hon sa så det ska bli kul och se om hon har rätt.

20140606-124833-46113746.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Hej! Jag undrar om du och din kille har haft svåra tider tillsammans? Är ni avundsjuka av er? Ni verkar så perfekta tillsammans 🙂

  1. emmalindsjo
   emmalindsjo

   Ja gud ja, vi kan har riktigt svåra tider tillsamans 🙂
   har skrivit under dom perioderna under graviditeten som vi haft det riktigt tufft :/
   ibland har man till och med tänkt “Hur ska detta fungera”
   men vi har aldrig slutat kämpa 🙂

   kram på dig

stats