Till lillan från Pappsen | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Till lillan från Pappsen

Idag har ingenting blivit gjort. Hade gärna stoppat upp en tablett men dom fick jag inte fortsätta att ta efter andra trimestern så det är bara att hoppas på att det vänder tills imorgon, det är ju så lite kvar så får se detta som ett litet hinder innan det mest fantastiska händer oss. Fick iallafall i mig en god lunch. Min mamma kom hit och bjöd på lunch och sen gjorde jag även hemmagjord tomatsoppa med vitlöksbröd till middag som än så länge har stannat. Jag mår inte alls illa, utan det är mer som om att jag får världens sammandragning och hela magen dras inåt och sen spyr jag som en gris. Utöver det har jag endast legat i sängen. Det klagar jag inte på heller för det har varit så skönt. Jag kommer nog hålla mig  nära sängen nu sista tiden haha. Har även desperat nog sökt på saker som kan starta förlossningen. Hur knäpp kan man vara? men jag tycker inte att det är fel att efter vecka 38 börja ha massa sex eller springa i trappor haha. Däremot tror jag inte att sånt fungerar, men när man är lite desperat så kan man ju alltid hoppas haha, inbilla sig iallafall. Tror dock inte att jag kommer springa i trappor för jag är till och med för lat för att gå ner och hämta posten haha.

Men gud vad knep folk skriver ner. Det jag har läst mest är:

– Hallonbladstee

– Sex

– Gå en lång promenad/ Springa i trappor/ Skaka rumpan i minst 15 min

– Äta stark mat

– Massera bröstvårtorna/ Vårtgårdarna

– Dricka 5 stora koppar kaneltee

– Få orgasm

– Vila

– Hinnsvepning

Ja listan kan göras lång på allt jag läst idag. Jag tror inget fungerar så länge inte kroppen är redo. Är man däremot mogen och öppen lite så kan nog sex säkert påverka. Men jag tror mest på vilan haha. Patrick tycker jag är knäpp som googlar på sånt haha och igår sa jag en sak som fick han och tappa hakan och som han kommer att vägra att göra. Ska inte ens skriva det i bloggen för då lär ni nog reagera stort hehe. Det är bara att vila och vänta in allt.

Utöver det kom han hem med två presenter till tussan ifrån jobbet. En jätte söt ryggsäck och nappar ifrån philips avent. Sen ska han predika för mig. “napparna måste du koka så att dom steriliseras, sen är det två olika storlekar för hon kanske inte ens gillar dom mindre sugnapparna” och sen drog han upp ett sittunderlag ur ryggsäcken “Sen den här sitter hon på sen så att hon inte blir smutsig”. När jag satt där ville jag först säga att jag  redan visste det! Jag har redan steriliserat alla våra flaskor och nappar och jag vet definitivt vad ett sittunderlag är. Men samtidigt satt jag där och bara nicka. Ibland ska man bara vara tyst. Han kände sig mallig som kunde det och kunde “lära” mig något så då ska han få ha sin stund utan att jag förstör det haha. Samtidigt är han så söt så jag vill ju bara äta upp hela honom.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mami

    först : haha läste marielles kommentar lite snabbt å slarvigt å tänkte -äta sperma?
    hahaha

    mitt tips e ikea! 🙂

  2. marielle

    Jag fick en hinnsvepning och den satte igång min förlossning! Sperma kan ju påverka och en del säger att äta ananas funkar också. Jag litar nog bara på en hinnsvepning :p kram!

Annons
stats