emmalindsjo

Emma Lindsjö

Underbara älskade ungar

När barnen är bebisar. Då längtar man tills att dom kan prata och kommunicera. När dom kan prata, då saknar man tiden då dom inte kunde argumentera emot än haha.

Men samtidigt, man får skratta så enormt mycket och barn har verkligen svar på allt, dom är riktiga allkunnare. Dom är helt enkelt underbara.

I helgen skulle jag försöka få Alicia att städa i vardagsrummet. Att det är leksaker överallt i rummen, så får det va. Men i hela huset har jag lite svårt för. Eller självklart får det vara det dagtid men på kvällen vill man ju gärna plocka undan. Så vi kom till punkten att vi skulle städa.

Det gick inte alls och det har man ju full förståelse för. Jag minns ju själv när jag var liten och städning var det värsta jag visste. Tillslut kom jag på det med mutning. Hjälper man till kan man ju få en guldpeng.

Jag- Men gumman, om du städar nu så får du en tia och för den tian kan du köpa ett ägg?

Hon är nämligen CRAZY i kinderägg, dock avskyr hon chokladen och vill bara åt leksaken. Jag tyckte ju att det var super fiffigt.

A- Okej, mamma tomten kommer och städar, och jag får köpa ägg?

Jag- Ehm . . .

Saker är ju inte alltid så lätta som de låter.
P2060859

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats