Vaccin mot mässling | Emma Lindsjö
emmalindsjo

Emma Lindsjö

Annons

Vaccin mot mässling

Idag var det dags för 18 månaders kontroll & vaccin mot mässling (vilket känns väldigt AKTUELLT!).Jag var lagom nöjd över att jag blev skickad på denna kontroll. Jag som har skräck för sprutor och både behöver ligga ner, andas högt och kolla bort för att kunna ta en spruta själv. Allra helst ska jag hålla min kära i handen. Men vad gör man inte för sina barn? Väl på plats blev det inställt. Millie var förkyld och vår BVC sköterska ville istället skjuta upp det. Gissa om jag ville göra glädjeskutt? För det föll på en dag då Marcus kan åka.Men det blev att väga och ta längd. Vår lilla 18 månaders tjej väger nu prick 10 kilo och är 76 cm lång. Vår lilla skrollis. Som jag är TACKSAM för att få vara mamma till mina två flickor. Dom gör mig komplett.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats