emmalindsjo

Emma Lindsjö

Vad jag gör på nätterna?

Nätterna är mitt största problem. Allt är fel då. Spyr jag inte, har jag ont och har jag inte ont går det bara inte att somna. Jag ligger mer än gärna och petar på Patrick och säger “älskling är du vaken” han svarar inte “ÄLSKLING” “mm” bara för att veta att jag inte är ensam. Ligger och tänker gör jag en hel del. Tänker på allt möjligt, saker jag kan berätta för er men som jag sedan glömt bort på morgonen.

Men har hittat mina natt rutiner. Vid tolv hamnar jag oftast i sängen (efter att ha sovit någon timme på soffan). Hinner somna om och vid halv ett vaknar jag oftast utav att jag måste spy, vissa nätter vattnas det bara andra nätter känns det som om att jag spyr upp allt som finns i min kropp. Sen när man ska sova igen har jag antingen lätt för att somna om (dom nätterna älskar jag) eller så går det inte alls. Då har jag blivit alldeles för pigg. Sen går det inte att sova i flera timmar för jag måste vända sida direkt det gör ont. Gör det för ont börjar jag köra natt gymnastik. Sen börjar bh’n göra ont (jag sover ju med bh för det gör så ont i boobsen) så då måste jag ändå ta av mig den. Sen försöker jag att somna igen med gravidkudden som faktiskt hjälper en hel del. Vaknar allt i mellan 7-10 beroende på hur natten varit och hittar alltid kudden på marken. Antagligen för att älsklingen min alltid ska lägga sig på mig så jag förflyttar mig ut till kanten och nästan ramlar ner. När jag vaknar väntar jag oftast någon timme med att äta för att se om jag spyr eller inte. Spyr hellre innan jag ätit men sen tvingar jag i mig mat ändå. Så ser dom flesta nätter ut och den var exemplarisk för inatt.

Dock var den här natten rörig. Eller rörig och rörig jag blev irriterad på hjärtat. För efter jag vakna vid fyra och insåg att jag förkastat kudden och inte orkade hämta den la jag benet över Patrick så att han uppfyllde ungefär samma funktion. Varav att Patrick alltid får ha benen över mig la han snabbt över sina igen. Jag flyttade över mina igen och så fortsatte det haha tills han vände sig om. Jag ligger ju mer än gärna och pratar på nätterna och Patrick blir galen på mig.

Han kan ta att jag måste spy och vända och vrida mig osv. Men att jag ska prata gör han galen haha. Det har iallafall inte hänt än att han sovit på soffan.

20131231-114233.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats