emmalindsjo

Emma Lindsjö

Väntan är över

Jag var inte alls förbered på att Nora skulle titta ut i lördags natt.

Man ställer sig verkligen in på BF datumet. Så jag hade inte packat ihop BB väskan jag rivit ut efter att vi varit i Stockholm. Väskan till barnen stod halv full. Jag var inte riktigt mentalt förbered, jag hade ju massa att göra. Marcus hade även inbokat jobb hela helgen fram till på tisdag. Så vi skämtade och sa att på tisdag, från och med då får hon gärna komma 😉 Det kanske är den bästa metoden för att vräcka en bebis. Boka upp sig på jobb!

Just nu gosar vi för fullt. Än sålänge har vi en tös som bara sover & äter. Det går toppen med ersättningen och flaskan. Imorgon ska vi tillbaka till sjukhuset för att få göra de sista testerna på Nora eftersom att vi valde tidig hemgång. Ska även försöka få ihop min förlossningsberättelse medans man minns den så tydligt. Det var den snabbaste av mina tre, men den som tog mest på mitt psyke.

Hörs imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats