emmalindsjo

Emma Lindsjö

Vecka 17

Förra veckan gick jag in i vecka 17.

Och jag känner mig inte ens gravid. Hade det inte varit för den växande lilla magen har jag inte en känning. Jag är inte hungrigare, inte tröttare och mitt humör är som vanligt (förutom Pms) och jag har mer energi än vanligt. Det är helt otroligt. Jag har ju alltid mått piss som gravid. Sist hade jag ett sånt humör att Marcus ville flytta ut till en husvagn. Nu kan jag dock inte knäppa min jeans längre och brösten har blivit större. Stor mage och stora bröst får jag alltid haha.

Inställd på ett tredje barn.

Nu har jag förstått att vi faktiskt kommer att få ett barn. Jag har börjat kolla igenom tjejernas gamla saker och när Marcus kom hem med en bebisleksak till mini tog jag verkligen in det: det är en bebis!! Alicia längtar men Millie har lite svårt att förstå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats