emmalindsjo

Emma Lindsjö

Veckans matsedel

Igår var det söndag och det blev storhandling på Maxi med svägerskan.

Kanske inte låter som det roligaste men det är faktiskt väldigt, väldigt avkopplande. Vi brukar åka iväg ca. varannan vecka och jag räknar det som lite ensamtid. Jag gillar dom söndagarna. Att man STORHANDLAR. Konstigt nog blir det ju hundra gånger dyrare om man handlar till middagen varje dag, än om man handlar allt för två veckor på en och samma gång. Sen att det blir lite “tjej” tid är mysigt.

Veckans matsedel ser ut på detta viset:

Måndag: Ugnsgratinerad falukorv med potatismos

Tisdag: Wokgryta med fläsk (kan ändras då jag ska till frisören)

Onsdag: Lasagne med sallad

Torsdag: Lax i ugn med grönsaker

Fredag: Thai eller pizza? (fredagar är äta ute dag)

Lördag: Kött med potatisklyftor och mozarella sallad

Söndag: Broccolisoppa med färskt bröd

Såhär såg det ut igår:

Liten tjej som plötsligt känns himla stor. Den ljuvliga stickade tröjan hon hade på sig är faktiskt en tröja som flera utav mina syskon haft. Det blir lite nostalgi. Jag har faktiskt lite bebiskläder ifrån när jag var liten som både jag och min syster haft. Jag tycker sådana plagg blir lite speciella.

   

    
    
    
    
   

купить вибратор киев
budlux.com.ua
http://shah21.com.ua/products/tipy-pokrytij
http://techno-centre.niko.ua
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmalindsjo

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats